JAMM'IN.

I går gikk jeg og Bjørn forbi et lokale som var til leie i byen. Perfekt beliggenhet. Åh, det hadde vært så utrolig gøy å starte sin egen hippie-kafé, med reggea musikk, Jamaican coffee, spesiell kunst på veggene.. Vi vet til og med hva den skulle hete: ?JAMM?IN?! Utrolig bra navn, ikke sant? Hohoo!
Med så mange gode ideer skulle man tro det var enkelt å starte sin egen kafé, men neida, det er mange andre ting man må ta i betraktning. Det finansielle er vel den største tingen som ikke bør gå galt, investeringer, råvarer, målgrupper, markedsføring osv.. Så igjen vant ?realismen? over drømmene mine. Tenk så deilig å reise jorden rundt for å plukke ut den aller aller beste kaffen på jord, og å bli inspirert av små avsidesliggende kafeer rund om på kloden.
Derved er vi tilbake hos Hippie-Pernille og hennes fantastiske verden! Skulle gjort mye for å være i hennes sandaler.


Det gjør ikke noe om du ikke klarer å lese det Bjørn sier her.. Det er bare kjedelig allikevel.. "Ja, det hadde vært gøy, men...bla bla bla..."


-

Kafé-paradis  (Ja, du ser riktig; det er BOB MARLEY som spiller live):
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hippie-Pernille

Hippie-Pernille

22, Kristiansand

Hippie-Pernille er en livlig og fri person som kun finnes i Karolines fantasi. Alle opplever nok at de dagdrømmer fra tid til annen, men Karoline gjør det oftere enn de fleste. Hun har på en måte et parallelt liv. Som du skjønner, er det dette bloginnleggene mine handler om.

Kategorier

Arkiv

hits