SURPRISE!!!

Det var nok flere med meg som fikk lettere sjokk i dag! 
Jeg våknet av alarmen på mobilen min som vanlig kl 05.15. Det er så vidt jeg klarer å stå opp, for jeg er alltid så utrolig trøtt om morgenene. Etter at jeg hadde pusset tenne og kledd meg til jobb, sto jeg på kjøkkenet og oppdaget noe helt VANVITTIG! Jeg måtte holde meg fast med begge hender for ikke å falle bakover og slå lokkene mine i kjøkkengulvet.
Det SNØØØR!! Jeg hater snø.. Helt ærlig. Jeg kan ikke stå på ski, og jeg kan ikke fordra å bruke mye penger på vintersko hvert år.. Nå var jo all snøen smeltet og det var meningen at det skulle bli VÅR <3  Slik startet dagen min:--


WRÆÆÆÆÆÆL!!!Jeg måtte til og med dobbeltsjekke kalenderen. Med alt det som skjer i mitt hode, er det ikke alltid alt stemmer, men jeg hadde rett!! Det var 18.MARS!!Samtidig i Hippie-Pernille verden..!!! Jeg er helt grønn av misunnelse!! Sjekk det ansiktsutrykket hennes..
"IN YOUR FACE!!"-ansikstutrykket!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hippie-Pernille

Hippie-Pernille

22, Kristiansand

Hippie-Pernille er en livlig og fri person som kun finnes i Karolines fantasi. Alle opplever nok at de dagdrømmer fra tid til annen, men Karoline gjør det oftere enn de fleste. Hun har på en måte et parallelt liv. Som du skjønner, er det dette bloginnleggene mine handler om.

Kategorier

Arkiv

hits