BasillAttack!!

Aaaarrrhhh? Jeg hater å være forkjøla! Først var Bjørn syk, så Emilia.. Men med mitt superfantastiske immunforsvar, var jeg sikker på at jeg skulle slippe unna denne gangen også. Men den gang ei. Jeg fikk forkjølelsen BIG TIME!!! Jeg liker IKKE å ta meg fri fra jobb fordi noen grønne basiller insisterer på å knerte alt som funker i kroppen min.. Og når det føles ut som hodet mitt skulle eksplodere hver gang jeg hostet eller nøys. Heldigvis skjedde ikke det.. Det hadde ikke blitt noe vakkert syn..
Slik har jeg følt meg de siste par dagene. Med papir stappet opp i neseborene, og en do-rull aldri mer enn 1 meter unna. Nesesprayen og paracet ble mine beste venner.
-
-
-
Hippie-Pernille elsker naturen (det bør forresten alle gjøre!!!), og hun har brukt mange timer på å forske på forskjellige planter og blomster. Hun har funnet en spesiell blomst man bare trenger på lukte på, for å bli kvitt forkjølelse. Hun og alle andre hun kjenner i Hippie-Pernille-verden, blir derfor aldri syke.
-
Det er som hun sier:
The Nature has it all.
-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hippie-Pernille

Hippie-Pernille

22, Kristiansand

Hippie-Pernille er en livlig og fri person som kun finnes i Karolines fantasi. Alle opplever nok at de dagdrømmer fra tid til annen, men Karoline gjør det oftere enn de fleste. Hun har på en måte et parallelt liv. Som du skjønner, er det dette bloginnleggene mine handler om.

Kategorier

Arkiv

hits