Eggstekingsfiasko!

N som hotellet jeg jobber p har byttet navn og konsept, skal jeg begynne steke egg til gjestene som kommer til frokost. Selv spiser jeg ikke egg, for jeg synes det smaker aldeles motbydelig. Lukta er ikke akkurat noe skryte av heller, s jeg var ikke overbegeistret da sjefen min introduserte denne ideen for meg. Men sjefen min er en smart mann, og visste at dette tiltaket ville gjre gjestene mer enn fornyde og det ville skape bedre kontakt med gjestene for min del.
Jeg veide fordelene og ulempene opp mot hverandre, og s at det ville vre verd det. Stinkende egg + fornyde gjester er bedre enn ingen egg + ingen gjester.
Jeg bestemte meg for nullstille alle fordommer, og gi eggstekingen en real sjanse.

-

Vi har ftt en spesiallagd tralle med innfelt stekeplate som gjr det hele til en litt stilig affre.
Her setter jeg p stekeplata.
Jeg hadde hrt at det var viktig ikke bruke for mye varme.

-

-



-

Jeg ventet sikker 5 minutter p at egget skulle steke fr jeg skjnte at noe mtte vre galt.

-

Jeg prvde rre litt borti egget, men det var ikke s smart, det ble det bare sl av.

-





Det mtte ha noe med varmen p plata gjre, s jeg forskte denne gangen med enda varmere plate.

-



Da var jo platen selvflgelig altfor altfor varm, og egget forsvant opp i ryk.
Det var litt av et drama, men jeg gav meg ikke.

-

Etter en haug av mislykkede forsk, kunne jeg tilby disse delikatessene:

-

-
(Ikke tro at Eggegusj er det samme som eggerre, selv om det ser snn ut p bildet.. for det er det ikke.. vanskelig forklare hva eggegusj egentlig er...)

-

For Hippie-Pernille er saken selvflgelig en helt annen:
(Du ser det kanskje ikke s tydelig, men til venstre for Hippie-Pernille er det en hne som faktisk klekker STEKTE egg..rett ptallerkenenesom kommer forbi p rullebnd..)

-



Frste Gjest


-

Jeg prvde overtale sjefen min til droppe hele ideen, men han mente at "velse gjr mester", og ba meg "Gi gass!" (det uttrykket gir meg forresten helt merkelige assosiasjoner, men....).

Etter eggstekingsfiaskoen min, var jeg ikke srlig fornyd den dagen dette skulle prves p ekte mennesker. Jeg var sikker p at jeg skulle dumme meg ut, og bli ledd av. Eller, verst av alt, at hele hensikten med egghysteriet skulle virke mot sin hensikt - alts gi misfornyde gjester.

-

Jeg kunne ikke la vr tenke p hvor mye jeg hater egg.

-

S kom han, frste uvitende gjest.


-

Jeg prvde vre litt ufyselig snn at ikke skuffelsen skulle bli for stor nr jeg skulle servere eggene..

-





-

Jeg liker ikke tenke stygt om andre, men..





-



-



-

Jeg trodde ikke mine egne rer.

-



-

Dette var det fineste noen noen gang hadde sagt til meg! Du vil ikke tro hvor glad jeg ble!!!

-



-

S glad ble jeg! Og det er jeg enda!!



-

Jeg simpelthen ELSKER steke egg!!! Det er jo s gyyy!! S kan man vende dem rundt og lage s mye gy!! Jeg spiser dem selvflgelig ikke, de smaker jo pest!! Men gjestene blir fornyde, og jeg blir fornyd!
Superforslag av sjefen min! N har jeg det skikkelig morsomt p jobb!





Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hippie-Pernille

Hippie-Pernille

22, Kristiansand

Hippie-Pernille er en livlig og fri person som kun finnes i Karolines fantasi. Alle opplever nok at de dagdrmmer fra tid til annen, men Karoline gjr det oftere enn de fleste. Hun har p en mte et parallelt liv. Som du skjnner, er det dette bloginnleggene mine handler om.

Kategorier

Arkiv

hits