Bob

I det siste har jeg begynt å tenke litt over hvilke signaler jeg sender ut til andre. Er det bare det at jeg er så voldsomt tilnærmelig og ufarlig, at folk føler de kan si hva de vil til meg? Eller er det dét at jeg faktisk virkelig burde høre det folk synes om meg, og ta det til meg? At jeg rett og slett burde forandre meg?

 

På en fest jeg hadde i sommer for eksempel, fikk jeg flere ærlige kunngjøringer. En av vennindene mine sa at hun overhodet ikke kunne fordra meg før jeg ble gift siden jeg var så flørtete med alle.. hmmm.. trodde jeg bare var hyggelig med alle, men det er kanksje nettopp det som var problemet?

En annen venninde kommenterte klesstilen min:

Hun og jeg har jo helt forskjellig klesstil, så jeg ble ganske overrasket... helt til hun tilføyde:

 

 

Jeg bare ELSKER komplimenter..

 

 

Jeg lurte på om det enten var jeg som hørte feil, eller hun som valge feil ord i setningen sin...men nix..

  Da jeg nevnte for Bjørn at noen på festen synes han også har merkelig klesstil, fikk han bakoversveis! Han synes jo selv at han har verdens beste klesstil, og det synes faktisk jeg at han har også!! Litt spes stil, med litt sånn edge.. Han synes at jeg kler meg bra óg.. Så hun må jo ha tatt helt feil.. hmm.. Vent litt... kanksje alle synes det samme som hun på festen, men bare holder tåta?

 

Uansett hva andre synes, er jeg utrolig glad for at jeg liker litt sånn hippie/vintage/retro-stil. Hvordan ellers skulle jeg ha møtt Bob?? Det var jo nettopp på VINTAGE Market på Frk.Larsen(kafé) at jeg traff Bob! Han er blitt en av mine BESTE venner og han følger meg uansett hvor jeg går.

Dette er hvordan jeg møtte Bob:

 

 

 

 

 

Du synes kanskje det er vaskelig å se hva jeg peker på. Jeg kan forklare:Bob er ugle som også er en lommebok!!! Hvor KULT er ikke det!!?? Han er laget av ekte skinn, og er håndlagd og ONE of a kind!!

 

Hippie-Pernille er så heldig at hun har en EKTE ugle som heter Bob:

 

De to følger hverandre overalt, og sammen blir de et SUPERHELT par!! Sammen bekjemper de kriminalitet og kriser!

 

 

 

 

Hippie-Pernille er så heldig som har en sånn kompanjong! Av og til drømmer jeg meg bort med at min kjære lommebok-Bob er akkurat som Hippie-Pernilles Bob. (Bob er oppkalt etter Bob Marley... men det skjønte du sikkert..)

 

Bob er det beste som kunne skje meg.. Og jeg er derfor UTROLIG glad for at jeg har litt kørka stil! Jeg og Bjørn og Bob <3<3

 

Ellers skal jeg prøve å se litt skummel ut.. sånn at folk ikke tør å være så ærlige.. Den siste tiden har jeg nemlig også hørt at jeg er blek, ser gravid ut, altfor lys i håret, at jeg har ødelagt håret mitt da jeg klippet meg, at jeg har dårlig ånde og at STOOOR og fin rumpe(den siste kom fra Emilia..hehe...)...

9 kommentarer

Maria

03.10.2011 kl.20:19

hahahaha xD G-E-N-I-A-L-T!! du er min heltinne! digger den ugla <3<3<3 og uttrykkene dine.. uttrykkene dine er fantastiske! xDxD

Hippie-Pernille

03.10.2011 kl.20:26

Takk for kooooselig kommentar, kjære Maria!! Ja, du liker jo Bob kjempegodt du, husker jeg <3<3 Synd han bare finnes alene i verden... ellers så synes jeg nettopp DU skulle hatt en sånn <3

03.10.2011 kl.22:51

Hahaha, du er jo bare helt fantastisk god med de tegningene dine! Det er skikkelig GØY å lese, gleder meg til neste!!! ;)

Malene r. Berg

03.10.2011 kl.23:03

Åå elsker bloggen din, Karoline!! Skulle holdt deg i fetsund, så kunbe vi fortsatt hebgt sammen :-D

Hippie-Pernille

04.10.2011 kl.09:33

Malene r. Berg: Ja, det hadde vært koooselig!! Vi var jo mye sammen før. Gøy at du liker bloggen!! <3 Si ifra hvis du er i Kr.sand, hadde vært så koselig å treffes igjen!!

Maria

04.10.2011 kl.19:43

hehehe du har føyd til litt siden du la den ut som jeg så først nå.. jeg ler for det er bare så FJERNT (som du ville sagt) !! tenk at folk sier sånt! åsså til deg da! ingenting kunne vært lengre unna sannheten... du er VAKKER :-* <3<3

Sissel Lund

08.10.2011 kl.13:41

Hei Karoline! Vi liker deg som du er:-). Kjempe bra blogg!

Samane Samira

25.01.2013 kl.23:40

åååå jeg bare elsker bloggen din! Ler meg ihjel:D Tusen takk for gleden. så rart jeg ikke har møtt Bob enda... :(

Hippie-Pernille

28.01.2013 kl.16:52

Samane Samira: tenk det!! Han er jo med hver mandag! Jeg skal introdusere han til deg neste gang :-* :-)

Skriv en ny kommentar

Hippie-Pernille

Hippie-Pernille

24, Kristiansand

Hippie-Pernille er en livlig og fri person som kun finnes i Karolines fantasi. Alle opplever nok at de dagdrømmer fra tid til annen, men Karoline gjør det oftere enn de fleste. Hun har på en måte et parallelt liv. Som du skjønner, er det dette bloginnleggene mine handler om.

Kategorier

Arkiv

hits