Ny jobb, nye muligheter!

Nå har jeg faktisk jobbet i min nye jobb i en og en halv måned! Ikke verst bare det. Tiden flyr, og alt i livet mitt som hadde med eggsteking og overarbeiding å gjøre, er snart et like vagt minne som den vage smaken til potetstappe. Først trodde jeg at min nye jobb ville bli for enkel og kjedelig, etter å ha hatt difts-, gjestetrivsel- og personalansvar i min forrige jobb. Jeg vurderte faktisk å si til Manpower at jeg ønsket meg noe mer utfordrende.

HELDIGVIS gjorde jeg ikke det. Jeg trives kjempegodt i min nye jobb, og den er IKKE for kjedelig! Her er et eksempel:Jeg er alltid gira når jeg skal prøve nye ting, selv om jeg trodde jobben ville være enkel. Selvsikker som jeg var, sa jeg bare:

 

Med entusiasmen ikke mer skjult enn rett under det første hudlaget, ble jeg veldig spent når telefonen ringte første gang.

Simple enough....så langt. 

Det tok ikke lang tid før jeg ble lang i maska.

  

 

Men heldigvis kom min utdannelse til hjelp allikevel, selv om jeg følte meg helt lost da jeg hørte den første telefonen. Etter tre dager var jeg klar til å svare mine egne telefoner, siden jeg hadde littebitt peiling på sakene fra før.

Da jeg endelig skulle være selvstending å svare telefoner selv, hadde jeg fått min egen pult og PC, men telefonen var ikke koblet opp enda. Jeg måtte derfor bruke telefonen til nabopulten. Det var artig til å begynne med. Hver gang det ringte måtte jeg trille meg bort til nabopulten, svare telefonen, og rulle meg tilbake til PC-en min, så jeg kunne hjelpe kunden.

 

 

Dette fungerte greit i en goood stund, men jeg begynte å bli litt lei av å trille fram og tilbake. Da det hadde gått nesten 3 uker fikk de ansvarlige fingeren ut, og koblet opp telefonen til min pult. Men det var jeg jo ikke vant til, så da ble det litt kluss.

 

Jeg svarte telefonen og måtte dessverre snakke med en hissigpropp.Det er ikke spesielt morsomt å snakke med vanskelige kunder. Jeg pleier å sette telefonen på "hold" sånn at jeg kan forhøre meg med de andre på kontoret for å få råd på hvordan jeg skal takle kunden.

 

Jeg glemte at jeg ikke behøvde å trille....

 

Da jeg trodde kunden ikke kunne høre meg, utbrøt jeg:

 

Jeg ble stiv av skrekk da jeg hørte:

 

Det tok meg noen sekunder, som føltes som EVIGHETER, før jeg fikk sagt noe.

Etter jeg presset fram rekke på rekke med bokstaver og ord, som jeg ikke husker, klarte jeg merkelig nok faktisk å ro meg i land!!

Med tiden har jeg vendt meg til å bare bruke telefonen som står ved min pult, og å ikke dumme meg ut...så veldig.. Det er jo alltids noe som skjer.. Som foreksempel at headsetet setter seg bomfast i håret mitt når jeg skal prøve å ta det av. Det gjør at jeg får bustete hår, og av og til må jeg få hjelp av kollegaene mine til å få den ut av håret. Jaja.. 

 

 

 

 

 

 

Med bortsett fra dette problemet, har jeg ingen! Så jeg er storfornøyd med ny jobb, og håper å være der så lenge som mulig... (Dette er ikke suckup, dette er faktisk det jeg føler!!)

22 kommentarer

Marianne

13.okt.2011 kl.22:37

Hahahahhahahahahaha!!!! Bloggen din er like fantastisk som alltid! Jeg ler så jeg snorker og Erik ser rart på meg! :-D

mia brendengen

14.okt.2011 kl.08:17

lykke til!

Systi<3

14.okt.2011 kl.08:50

lykke til

fin blogg kansje du vil se på min

bildevilde

14.okt.2011 kl.09:16

hahahh der lo jeg :D høres ut som du har en interessant jobb iallefall!

Hippie-Pernille

14.okt.2011 kl.09:25

bildevilde: Haha, så bra du lo!! Det var hyggelig å høre! Veldig fine bilder på din blogg <3 Likte den :-D XD

Mia Brendengen

14.okt.2011 kl.09:26

sv; jeg kommer fra hadeland faktisk haha

Merethe

14.okt.2011 kl.10:07

Haha! Morsom! Minner meg veldig om jobben til kjæresten. Han jobber som kundeservicemedarbeider og har en del fakta å huske. I tillegg ringer det ikke inn få sinte kunder for å si det sånn..

Linn Kristin

14.okt.2011 kl.10:08

Flink du er! :D Helt herlig å lese Karoline.. Blir i så godt humør! Det hjelper på når tiden går veeeeldig sakte på jobb..åså på en fredag! hmfr.. Kjenner meg igjen på headset problemet btw..hehe,,det var tider det.. men trenger heldigvis ikke det i den jobben jeg har nå :p ha en nydelig dag på jobben,,(Husk "mute" knappen da når du skal forhøre deg med teknisk avd. ;) )

Pia Bjørnsen

14.okt.2011 kl.10:14

hehe, morsome tegninger til teksen da :) Greit med ny jobb som du trives i!

Tonje

14.okt.2011 kl.10:18

Elsker!!!! Det er Grisebra:D

Digga svetteringene under armene, hahaha;)

Mo

14.okt.2011 kl.10:28

Herlig - du er så flink til å se det komiske i de fleste situasjoner. Veldig nyttig egenskap........

Som alltid - gøyal lesing

Tinaah Selveste

14.okt.2011 kl.10:31

Du er hærlig karoline, bloggen din er så sråååååååå hahahahaha :D skjønne søta<3

Kristofer

14.okt.2011 kl.10:37

Hei Karoline, du har mange gode egenskaper. Synes tegneserien var morsom. En ny stor serietegner på gang?

Merethe

14.okt.2011 kl.10:44

SV: Takk for det :)

Hippie-Pernille

14.okt.2011 kl.10:53

Tonje: Hahaha.. Ja, svetteringer ja! Du kjenner jo meg ;-P :-))) Hahaha!!

Hippie-Pernille

14.okt.2011 kl.10:55

Kristofer: TUSEN TAKK for komplimentet! Dette likte jeg! XD Ny stor serietegner? Jeg vil si "ja", men hvis jeg skal være realistisk, så må jeg si.."I WISH!!" Hehe <3 <3 XD

Maria

14.okt.2011 kl.11:42

LOL :D driiitirriterende knute :D elsker elsker elsker <3

Hippie-Pernille

14.okt.2011 kl.11:53

Maria: Hahaha.. :-P elsker elsker elsker tilbake <3<3

- Vo -

19.okt.2011 kl.11:11

Tusen takk for kallenavn på fuglen :) Ja, har lest om Hudini, han var en mester! Men det må undulaten din ha vært og hvis den kom seg ut av et lukket bur, hehe :)

Artig innlegg, det gir meg så mange minner etter min forrige jobb på kundesenter, hehe. Jeg kjenner meg igen med deg 100%, det var skikkelig moro! Og kuul måte å gjøre forklaringen på, tommelen opp! :D

Aina

21.okt.2011 kl.16:17

Du har en helt fantastisk og morsom blogg sammen med Hippie-Pernille! :D

Derfor har jeg valgt DEG (dere) til å bli min DAGENS BLOGG i dag!

God helg :)

ThatShouldBeMe

21.okt.2011 kl.16:23

lykke til:=)

Marianne den kule

26.okt.2011 kl.17:00

Kåm ååååån! Flere blogginnlegg! :-D <3

Skriv en ny kommentar

Hippie-Pernille

Hippie-Pernille

23, Kristiansand

Hippie-Pernille er en livlig og fri person som kun finnes i Karolines fantasi. Alle opplever nok at de dagdrømmer fra tid til annen, men Karoline gjør det oftere enn de fleste. Hun har på en måte et parallelt liv. Som du skjønner, er det dette bloginnleggene mine handler om.

Kategorier

Arkiv

hits