Flaaaau!

Den siste tiden har jeg vært så heldig at jeg har fått bruke mye av tiden min sammen med SuperMaria. Hun er en fantastisk venninne. Skikkelig kul og real. Morsomt å tenke på hvor like, men også hvor forskjellige vi er.

Maria tenker veldig logisk, og forstår seg ikke på dikt, og svevende teorier og filsofering. Disse tingene elsker jo jeg. Det er flere enn én gang hun har ønsket at jeg skulle forklare logikken i forskjellige dikt hun har lest. Hjemme hos meg en gang fant hun en diktsamling av Jan Erik Vold. Hun ble veldig provosert og gikk nærmest av skaftet da hun leste utrdrag fra boken. "JAMMEN HVA BETYR DET?! DETTE ER JO BARE VRØVL!" - sa hun. Jeg prøvde å forklare at dikt ikke alltid er logisk, men at dikt kan få en person inn i riktig stemning. 

Jeg og en annen venninne, Arja (hun er like speaca som meg) var på Dikt opplesning med Jan Erik Vold med jazz akompagnement på Kick Scene for noen år siden, det var fantastisk.

Hadde Maria vært der tror jeg hun hadde dødd.

 

En annen ting vi også er ganske forskjellige på, er det med hva som gjør oss flaue. Jeg blir aldri flau hvis jeg "dummer meg ut" med vilje. Sist mandag var vi på Herlig Land kafé/restaurant, og da ville hun teste hvor langt jeg var villig til å gå.

Sandskvisj er et ord Maria fant på, jeg husker ikke helt hvordan.Maria ventet forventningsfullt. Jeg tror egentlig ikke hun trodde jeg ville komme til å gjøre det.

 

 

 

Jeg er ikke feig.. Kanskje teit, ja, men ikke feig... :-P

 

Kelneren trodde han hørte feil.. Ikke så merkelig det egentlig, han var jo tross alt svensk :-PJeg prøvde å snakke langsommere.

Maria har forresten helt lydløs latter, men ser det godt når hun ler. Det kommer tårer fra øynene hennes når hun ler, isteden for lyd fra munnen.. Derfor jeg skriver "HHHHHH" isteden for "HAHAHA" på bildene.

Svensken kikket forundret på meg, og så på Maria, og så på meg igjen, før han sluttet å prøve å forstå.

 

 

 Maria synes det var utrolig flaut, men også morsomt. Jeg synes det var helt OK morsomt, ikke flaut egentlig, men begynte ikke å le akkuart. Maria fikk mersmak.....

.....men jeg synes det holdt. 

 

Hehe, jeg ler aldri så mye som når jeg er sammen med Maria. 

 

Ting jeg synes er flaut er når jeg dummer meg ut, uten at jeg mener det. Eller at noen andre dummer meg ut.. 

For eksempel slik:

Jeg gav søsteren min, Marianne, en god klem.

Det var andre tilsedet og hørte på oss, selv om jeg ikke har tegnet dem. Det var nemlig en av mine andre søstre, Tonje, som minnet meg på denne hendelsen.

 

 

Sukkersøtt som det ser ut, varte det ikke lenge.Jaja.. så luktet jeg vondt da! Big deal! Hahaha.. Men flau ble jeg..

Alle blir jo flaue i blant. Det er mye skal til for å gjøre meg flau, men når jeg blir flau blir jeg like rød i toppen som en knallrød overmoden tomat.

 

Til alle mine 1000(ønsketenking) lesere: Hva blir du flau av?

 

18 kommentarer

JuneBjordal

05.11.2011 kl.15:08

haha :D Utrolig fin blogg du hadde! :-D <3

Vibbs

05.11.2011 kl.15:14

hahaha, I like!

Hira A.

05.11.2011 kl.15:14

hahahahhaha

katrinek94

05.11.2011 kl.15:48

hahahaah :D

Lill Karina

05.11.2011 kl.16:15

du er knallmorsom du! hahaha! ler meg skakk :D

Maria

05.11.2011 kl.16:52

hahaha utrolig bra :-DDD (eller skal jeg si HHHHHHHH) du gjør meg og sandskvisj så STOLT <3<3<3!! elsket diktet til jan erik vold, og hvordan du fremstilte den svenske kelneren XD ahh - en genistrek :-)

Marianne

05.11.2011 kl.17:11

Hihihihi! Løv ju, lillesøss! Du har den mest geniale bloggen ever!

drømmebiblioteket

05.11.2011 kl.17:49

Hei så kjekt at du ville at jeg skulle ta en tur innom, så nå kommer jeg til å lese litt rundt her inne :) fikk du forresten med deg konkurransen jeg hadde? du kan vinne sminke:)

må bare si at det jeg har sitt så langt var barre knall, tror jeg blir fast leser her :) legger deg til som venn så finner jeg deg raskere

tonje

05.11.2011 kl.19:05

hahah Coool, jeg husker dette ja... ;))))

Hva som gjør meg flau? Jeg blir flau hvis jeg går rundt med prislappen på utsiden, eller at jeg går med noe på vranga eller feks skjørtet sitter fast i oppi strømpebuksa bak.... hehe....

....og når søstern min sier "vi ligner på søstu, vi ligner på søstu, vi ligner på søstu, har du hilst på mine tyske vennuuu? Kurct, "... hahahha, bare litt intern gammel morro på tampen der..;)

Marianne

05.11.2011 kl.19:27

Hahahaha! Vi ligner på søstu, ja! *knis*

Karoline Pernille Rosland

05.11.2011 kl.19:33

Haha.. Takk for alle koselige kommentarer!! Kan vel ikke lage noe innlegg om "Vi ligner på søstu!"?? Ble jo dopa?! Haha..

Marianne

05.11.2011 kl.20:01

Jooooo, det kan være et semi-alvorlig innlegg. Det var jo skummelt da vi skjønte at du var dopa, men før det var det jo hysterisk morsomt! :-D Towel head :D I've got pictures! :-P

tonje

09.11.2011 kl.21:23

hahahaha.... og huffhuffhuffhuff ;)))))

jeg ser for meg noen innlegg om puz forressten... ;)

Karoline - Tegneserieblogg

02.12.2011 kl.18:33

Denne bloggen er helt fantastisk!!! Fy søren jeg digger deg! :-D

Elsker tegneserieblogger!!!! Stå på og forsett med det awesome arbeidet!!!

silje miranda

30.12.2011 kl.16:13

Fantastisk vittig innlegg, skal absolutt følge med på deg :) <3 Bra blogg!

Filip

04.01.2012 kl.10:51

På tide med nye innleg snart kanskje? ;-P

Kamira

24.01.2013 kl.21:36

Det var en utrolig flott blogg du har! Lever meg inn i det du skriver og kjenner meg igjen. Drit deg ut med stil 8D.. btw, fant deg via artige;)

Ane WAITFORIT Eli

25.01.2013 kl.22:29

Hei! Jeg elsker bloggen din!

Jeg blir flau når veninnene mine ber meg om å bli med på noe flaut, så sier jeg nei, så drar de meg med på det og ''flauer'' meg ut. :P

Og du minner meg VELDIG om cartoonalix.blogg.no! Dere er utrolig like(det er en bra ting)

Hilsen jente fra Trondheim :*

Skriv en ny kommentar

Hippie-Pernille

Hippie-Pernille

24, Kristiansand

Hippie-Pernille er en livlig og fri person som kun finnes i Karolines fantasi. Alle opplever nok at de dagdrømmer fra tid til annen, men Karoline gjør det oftere enn de fleste. Hun har på en måte et parallelt liv. Som du skjønner, er det dette bloginnleggene mine handler om.

Kategorier

Arkiv

hits